Myletha Othos har betalt noen hardhauser for å hjelpe henne finne en utpost som ikke lenger sender meldinger.

Gruppen rir mot utposten. De kommer over noen Scavs som sloss mot noen Conscripts. De sniker seg innpå og overvinner Conscripts’ene. Da det virker som gruppen har tenkt til å ta dem til fange så kommer Myletha og skyter dem.

Scavs’ene forteller om at utpost 13 plutselig ble tom. Hva som skjedde vet de ikke, men de holder seg unna. Utposten som også omtales som Fredag er muligens blitt infisert.

Gruppen rir videre og kommer frem til en spøkelsesgruve. Alt er forlatt. Det eneste de kan se er et lite stearinlys i et av vinduene.

De går inn gjennom den store porten til gruveområdet. Myletha går rett mot en av bygningene, åpner døra. Går inn, trekker vekk et teppe og åpner en kjellerlem som er der. Hun klatrer ned i noe som ser ut til å være et gammelt laboratorium. Hun begynner å laste opp noen små beholdere. Sprengstoff sier hun, før hun starter å sende dem opp av luka.

Utenfor oppdager gruppen at en stor flokk med zombier er på vei mot gruva. Myletha bærer med seg sprengstoffet til gruvesjakta og starter å fylle en gruvevogn.

Gruppen barrikaderer inngangen til området og starter å skyte zombier.

Nede fra gruva så kommer det en lyd. Det er noen der. Mylehta begynner å trille vognen innover. Det er sopp der. De fører til infeksjonen som skaper udøde. Dette stedet skal sprenges forklarer Myletha.

Nede i gruva så kommer gruppen over en overlevende fra gruvearbeiderne. Personen går med en glassbeholder med noen gule lysende sopp i som lyser opp korridoren. De drar med seg personen ut, mens Myletha puffer vognen videre nedover i gruva.

Utenfor har zombiene nesten kommet seg inn, så gruppen plasserer en beholder med sprengstoff ved inngangen. Springer vekk og skyter på den.

Samtidig høres “Fire in the hall” fra gruva

BOOM

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *