De som har vært med en stund vet hva hotseat er, men det er på tide åpne for flere. Dette har vært et prosjekt vi har testet ut med en del folk som liker eller ønsker å være spilledere.

Vi har hatt hjemmesider, One Note sider og annet. Men nå samler vi all informasjon på en side. Det er de forskjellige systemene vi spiller, hvor det er mulig å være med, hjelp til å være spiller eller spilleder, og sist men ikke minst masse verktøy vi har brukt, testet og bruker. Hotseat er et prosjekt for å få flere inn i rollespill miljøet og et trygt sted for folk å være spilleder for første gang.

Det er også et prosjekt som bygger på at man skal kunne spille ferdig et eventyr på noen timer. Slik at man på samme måte som brettspill ta frem et rollespill. Starte opp og være ferdig ila en kveld. Så vi har en del verktøy for karakterer, eventyrbygging osv.

Nå har jo noen av disse One-off spillingen utvidet seg til kampanjer, og det er veldig bra, men som sagt ikke nødvendig.

Si ifra hvis dere trenger noe, nå holder jeg på med å flytte over alt til denne siden

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *