Hotseat ruller videre, og det blir mer og mer gøy. Vi er nå rundt 5 spiledere, og noen som har lyst til å prøve. Hva de kommer opp med får vi se, og kanskje noe skjer i sommerferien.

Men når det er sagt så kan vi jo lage en liten liste over hva som skjer for øyeblikket, og mulige spill fremover. Si ifra hvis det er noe du har lyst til å prøve.

Symbaroum

Dette spillet fra Free League er et litt annerledes fantasy spill. Vi har spilt noen episoder, og det kommer sikkert flere.

Alien

Igjen et spill fra Free League. Dette er jo i Alien universet og de har klart å få frem frykten for xenomorphs. Men som alltid så er det nok menneskene som er kjipe. Vi venter flere episoder i sommer

Cthulhu

Vi har spilt noen episoder cthulhu. Det er gøy. Og nå ser det ut som det blir flerer runder. Da vi spilte de fleste på Foundry, så er det lite skrevet om episodene. Men mulig det kommer noe på hotseat-cthulhu snart

Dungeon World

Vi har spilt en del episoder Dungeon World. Dette er blitt om til en slags kampanje da det er de samme som spiller hver gang.

There are more coming

Det ligger en del spill i lufta. Det er flere som har lyst til å prøve ut andre typer spill. Hvis noen vet noe de vil prøve så si ifra, kanskje det er noen som holder på å sette opp noe lignende.

Ha en fantastisk sommer

One thought on “There will be games”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *