Så natten gikk med på å spise rar frukt, drikke veske og slåss. Altså en helt vanlig dag i Karamir

Altså for å gi litt info. Gruppen reiste tilbake til byen for å levere alt vi har funnet til The Repository som ordner alle våre turer. Vi beholder penger og annet som vi glemmer i lommene, men ellers så tar de alt og betaler oss litt for dette.

Men tilbake til denne dagen. Baldric har betalt for hotellrommet sitt over puben the Broken Rose, og brukt resten av lootet på The Wolf and the Hanged man. Ila natten fant Baldric ut at de døde våkner, og hva er bedre dagen derpå enn å jakte på skjeletter? Ingenting. Så Baldric samlet inn gruppen, inkludert en Barbarian(hvor kom hen fra), og gikk til angrep inn i krypten.

Det var en fin treningsøkt. Vi fant blod, vi sloss mot zombier, og det regnet zombier fra taket. Vi ble jo spurt om vi kunne finne de som hadde gått inn før oss. Og vi fant dem, og en stor haug med flere.

Så det eneste vi kunne gjøre var å springe. Vi tok noen feil veier og ente opp i et laboratorium. Har kunne ikke de døde komme inn, så jippi.

Fant en skummel bok, som firestarter har.

Så trasket vi videre før vi kom til en del av byen som hadde rast ned i krypten. Og Baldric kjenner alle pøbber, så veien ut var enkel.

Nå skulle heltene ta seg et glass, og så er det nok ned igjen.

Men det er andre typer udøde en skjeletter, det var ikke Baldric klar for.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *