Baldric syns at reisen inn i dungeonen er ferdig nå. Så tilbake til byen og fest. Så de fant noen onde bøker som noen tok vare på, litt penger som kan brukes til fest og en stav. Staven kan ikke spilles på, så den har liten verdi.

Baldric passet på at døren inn til dungeonen ble lukket, slik at det ikke blir flere skjeletter. For det er jo ingen grunn til å dra tilbake der for å loote.

I byen ble det fest. Stor fest. Baldric spilte musikk og de andre danset. Slik det skal være.

Utpå natten så kom det mosegobliner og angrep byen. Med sin hurdy-gurdy så jaget Baldric disse faunavesnene ut i skogen. Gruppen fulgte etter for det kan jo være loot der. Og ja, det var visstnok noen folk som manglet.

I en klarning så fikk Baldric roet ned alle. Og spilte heltesanger slik at Sir Vantes kunne snakke med moder jord. Vi hentet folket, men ingen loot, og tusslet tilbake til byen igjen. Baldric spilte mye bra musikk.

At skogen gjorde dette var visstnok normalt, og derfor var det tilbake til festen.

Utdrag fra Baldric’s best of loots: The Hurdy-gurdy story

5 thoughts on “The mossman cometh”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *